Meer over Verhuisfirma's

Begin op tijd met de voorbereiding van uw verhuizing. Verhuizen doet u niet dagelijks. Een goede planning en voorbereiding zijn heel belangrijk voor een vlotte verhuizing zonder stress. Begin dus vroeg met de nodige voorbereidingen.

 • De goedkoopste offerte is niet altijd de beste…
  Wees er altijd zeker van dat u uw behoeften volledig bespreekt met de verhuizers voor de offerte is afgerond. Het is belangrijk er zeker van te zijn dat alle diensten zijn inbegrepen, zodoende staat u later niet voor onverwachte verrassingen.
 • Voorbereiding is alles…
  Het is belangrijk om goede voorbereidingen te treffen alvorens uw verhuizing plaats heeft. Verpak kleine spulletjes zoveel mogelijk bij elkaar in dozen en zorg ervoor dat u uw breekbaar goed duidelijk heeft verpakt met een sticker of a4 met daarop breekbaar.
 • Ervaring is belangrijk…
  Zoek zo mogelijk wat informatie op over het bedrijf waarvan de offerte u aanspreekt. Kunt u wat referenties vinden? En hoe lang is het bedrijf al actief binnen de branche.
 • Verschaf genoeg info…
  Hoe meer informatie u verschaft in uw aanvraagformulier des te preciezer de offertes zullen worden. De verhuizers weten precies waar rekening mee te houden en kunnen een scherpe en kloppende offerte voor u uitschrijven.
 • Zorg altijd dat uw offerte getekend is…
  In gaan op een ongetekende offerte geeft u wettelijk geen garanties. Een offerte is pas rechtsgeldig als deze getekend is door het bedrijf. Let hier dus goed op en vraag hier zo nodig extra naar als deze lijkt te ontbreken!


Hoe werkt het?


U heeft verhuisplannen en bent op zoek naar een verhuizer in uw buurt. Door alle stress en tijdnood, wilt u snel een professioneel verhuizer vinden. Daarom biedt verhuisofferte.be u deze service aan om gratis in 3 stappen verhuis offertes te vergelijken.

Stap 1 - Vul uw postcode in en kies het type verhuis

Stap 2 - Vul het offerte aanvraagformulier in met de benodigde gegevens. De offerte aanvraag wordt direct verstuurt naar de 6 verhuizers die in uw postcodegebied werkzaam zijn.

Stap 3 - Ontvang direct de op maat gemaakte offertes en vergelijk de prijzen en diensten van verhuizers uit uw buurt.

Zo vind u de beste verhuizer bij u in de buurt.

Nu verhuis offertes bij verschillende verhuizers aanvragen.

Voordelen van verhuisofferte.be

Vraag in 2 minuten offertes aan bij meerdere verhuizers uit uw buurt.

 • Het is snel, simpel en 100% gratis!
 • Vergelijk prijzen en services.
 • Ontvang offertes op maat.
 • Geheel vrijblijvend!
 • Ontvang de beste aanbiedingen
Bespaar tot wel 30 % op uw kosten en vraag offertes aan via verhuisofferte.be.

Vergelijk op makkelijke wijze prijzen en diensten. Kies vervolgens de verhuizer dat het beste bij uw wensen en budget past.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verhuizen kan op onze Google+ pagina!

Ervaringen van andere bezoekers

“Verhuisbedrijven vergelijken via deze site gaat erg snel. Ik kreeg 6 offertes thuis gestuurd, daar kon ik een makkelijke keuze uit maken.”
T. van der Wiel, Leuven

“Ik was met spoed op zoek naar een internationale verhuizer en kreeg binnen een dag al 6 verschillende offertes! Hierdoor kon ik goed vergelijken en alles snel regelen.”
P. van Oosteren, Brussel

“Door de stress uit handen te nemen, heb ik een verhuizer gevonden die mij kan helpen. Ik heb nogal een hectisch leven dus was erg content met deze site. Hierdoor hoefde ik alleen maar voor 1 keer mijn gegevens in te vullen en ontving 6 offertes.”
Y. Ackaert, Lokeren

Wilt u verhuizers vergelijken? Vraag op verhuisofferte.be nu gratis offertes aan en bespaar op de kosten! Snel, gemakkelijk en eenvoudig!